Ikväll blev det en timmes pass med spinning intervaller på actic. Sjukt tungt, sjukt effektivt, men riktigt skönt! Ska definitivt satsa mer på konditionsträningen nu i sommar då man kan träna utomhus!  Längtar så tills jag kommer hem och kan ta fram mina inlines och stavar och fara ut och rulla i fint väder!
 
Prioriterar styrketräningen eftersom det är det jag gillar bäst. Försöker dock få in lite konditionspass här och där. Jag tycker det är viktigt att man tycker att träningen är kul så jag planerar min träning ganska långt utifrån det. Träning ska få en att må bra! Inte vara en stressfaktor eller något man måste tvinga sig att göra.
 
Många idag är alltför besatta av träning och kost. Ja, det är viktigt att äta hälsosamt och att träna, men man får inte låta det ta över hela ens liv heller. Nu är det inte så att man ska sluta utmana sig själv och skippa gymmet hela tiden för att man inte har lust att träna, men det gäller att finna en balans. Ibland måste jag förstås också släpa iväg mig till gymmet för att motivationen inte finns där, men har jag en riktigt dålig dag med noll energi väljer jag att lyssna på kroppen och vila istället. 
 
Kvällsmål efter träning: Kesam(kvarg), björnbär, blåbär, banan, cashewnötter och lite osötad müsli.

Kommentera

Publiceras ej