Idag blir det fest! JIPPI :) Lotta fyllde 18 i veckan och Linda 17 i slutet av december och detta skall såklart firas. Ganska otroligt att Lotta redan e hela 18 år. Lycka till med uppkörningen, men den klarar du säkert då teoriprovet gick som en dans ;)

GRATTIS KÄRA L&L!
Kollade igenom bilder från förra sommaren och vitsi vad jag längtar till sommaren! Insåg att förra inte skulle ha kunnat bli bättre och det är tack vare alla underbara kompisar och pojkvännen. Vi har hittade på så mycket i somras för vi ville att den skulle bli perfekt. Jag kommer säkert att komma ihåg sommaren 2010 tills jag är 80 år och dement. Beachdagar, kräftskiva, shoppingresa till Hesa, Popkalaset+campingen, Villachill och mycket mycket mer har vi hunnit med! Och sakran vad man var brun.. annat än nu då man är ungefär lika blek som ett A4papper. I klädväg lyckades jag tappa bort en jacka(hoviska) och bli bestulen på en sko(storsand).

Man hade fullt upp varje helg, men det var bara roligt. Hann också tappa ipoden i vattnet då jag skulle sätta mig och sola i en ring på vattnet och själv föll i vattnet och drog med mig den, vara på två 50-årskalas och gå hem 6-7 km mitt i natten från rockperry tillsammans med Joakim efter att ha suttit utanför Faros i två timmar och väntat på taxi. Ingen taxi kom eftersom alla var upptagna så vi GICK hem och kom hem kanske 5 på natten.
Ett annat minne är då Jag, Ida, Josse, Heidi, Vicci och Frida var vid min villa och for ut med båten på kvällen. En annan båt började köra efter oss och försökte ragga på oss. Det visade sig vara två pojkar + deras pappor(!) i båten. Lite läskigt det där med deras pappor. Vi for tillbaks till villan efter att ha stannat och talat med dom en stund och några minuter efter att vi var påväg upp mot villan kommer dom med båten. Vi kastar oss ner på terassen och försöker gömma oss och kan inte hålla oss för skratt. Om jag kommer ihåg rätt tänkte de komma till villan men vi var helt rädda pga pedofilpapporna så vi sa att dom måste fa iväg genast. haha
Ben&Jerrys i Hesa parken
Lärkan
Före popkalaset. Superkväll, minus att det regnade hela kvällen
Avslutar med denna grymt snygga bild och hoppas på en minst lika bra sommar 2011:)
Nu har skolan börjat igen och vi är inne på vårterminen. Känns bra att veta att våren och sommaren kommer snart och att halva 2an är över. Har på något sätt lyckats ta mig ur min skoldepression som jag hade tiden före jullovet och det känns inte så farligt att vara i skolan igen. Hoppas jag inte faller tillbaka nu under resten av skolåret, är så skönt att inte ha ångest för skolan. Har t.om. gjort alla läxor denhär veckan, amazing. Undrar när det senast hände..
Jullovet var najs och välbehövligt och nu gäller nya tag på 2011.

Fastän jag nu inte är helt förstörd för att skolan har börjat igen så längtar jag ju såklart till sommarlovet!
Men före sommaren är det också sportlov, påsklov och sist men inte minst KLASSRESA till Polen. Flera kompisar hinner fylla 18 så de skall förstås också firas ordentligt.

ca.
5 månader
20 veckor
142 dagar -> Sommar